Mistä löydän halloween-asun salibandyn halloween-juhliin?

Halloween on alkanut rantautua anglosaksisista maista myös Suomeen ja etenkin monille lapsille halloween tarjoaa tilaisuuden pukeutua hurjaan naamiaisasuun ja kierrellä kodista kotiin karkkien ja kepposten parissa. Myös salibandy-joukkueessa voidaan viettää porukalla halloween-juhlia, sillä eihän vuoden pimeimpänä aikana edes tarvita kovin suurta syytä kokoontua yhteen hyvällä porukalla viettämään mukavaa aikaa yhdessä! Jos juhlien teemana on teeman mukainen pukeutuminen, saattaa sopivan halloween-asun löytäminen tuottaa päänvaivaa. Ei hätää, sillä olemme koonneet tähän artikkeliin vinkkejä, joiden avulla löydät upean asun joukkueesi halloween-juhliin! Mukana on myös pienen budjetin vinkkejä, joiden avulla et joudu vetämään talouttasi liian tiukoille upean asun löytämiseksi, mutta et myöskään joudu tinkimään upeasta asusta.

Partyking on halloween-asujen aarreaitta

Partyking tarjoaa suuren Halloween asu -valikoiman juhliin! Se onkin oikea aarreaitta sellaiselle, joka etsii sopivaa asua joukkueensa järjestämiin halloween-juhliin. Tilaaminen on nopeaa ja helppoa, joten asun hankkiminen on hoidettu nopeasti pois päiväjärjestyksestä.

Pikkubudjetin halloween-asuvinkkejä

Partykingiltä voi löytää kivan halloween-asun jopa noin viidellä eurolla, jos vain käyttää hieman luovuutta ja yhdistelee verkkokaupasta löytyviä asusteita kotoa jo löytyviin vaatteisiin. Upea asu ei siis jää kiinni siitä, että budjettisi on kovin pieni eikä sinun suinkaan tarvitse perua osallistumistasi sen vuoksi, ettei sinulla ole varaa hankkia juhliin sopivaa asua! Kannattaakin käyttää hakutulosten suodattimena Halvin ensin -filtteriä, jotta näet hakutulosten kärjessä edullisimmat vaihtoehdot.

Esimerkiksi hurjaakin hurjempi zombi-naamari hupulla maksaa Partykingillä alle viisi euroa! Voit yhdistää naamarin vaikkapa kotoa löytyvään mustaan paitaan ja mustiin jumppatrikoisiin ja näyttävä asu on valmis! Tai tee mustasta kankaasta itsellesi yksinkertainen musta viitta, johon voit verhoitua. Pahatar-panta on pienellä budjetilla juhlivan naisen valinta! Myös tämä juhla-asuste maksaa Partykingillä alle viisi euroa ja on loistavasti yhdistettävissä mustiin vaatteisiin, joita löytyy monelta kotoa jo valmiiksi! Kun vielä meikkaat kasvosi näyttävästi, on upea asu valmis! Zombi ja Pahatar ovat oivallisia valintoja myös juhliin osallistuvalle pariskunnalle!

Jos suosit mieluummin hieman kesympää juhlailmettä, on esimerkiksi Partykingin alle viisi euroa maksava yksisarvinen-tarvikesetti oivallinen valinta. Myös tämän setin voi helposti yhdistää vaikkapa jumppatrikoisiin. Saat inspiraatiota näyttävän yksisarvisasun luomiseen Partykingin tuotekuvasta.

Jos juhlat on suunnattu lapsille, löytyy Partykingiltä monia vaihtoehtoja alle viiden euron pukeutumiseen. Tutustu esimerkiksi lasten klassiseen Yoda-naamiaisasuun tai deluxe Rey-naamiaisasuun. Myös monet lasten asusteet, kuten luuranko-käsineet tai -sukkahousut, lähtevät uuteen kotiin alle viidellä eurolla.

Hieman suuremman budjetin halloween-asuja

Jos budjettisi antaa myöten, kannattaa tutustua Partykingin kalleimpiin halloween-asuihin verkkokaupan filtterin avulla, sillä niiden joukosta löytyy todellisia helmiä. Tosin nämä helmet voivat maksaa jopa lähes 500 euroa. Jos budjettisi kestää tämän, tutustu esimerkiksi Monster Supreme Ihmissusi -naamiaisasuun, Batman Dawn of Justice Super Deluxe -naamiaisasuun, V For Vendetta Deluxe -naamiaisasuun ja Jokeri Deluxe -naamiaisasuun. Näissä asuissa et jää vaille huomiota!